LVN Administratieve Dientverlening

gallery/Logo ontwerp_LVN

Over ons

 

Mijn naam is Lisette Verweij en ik ben eigenaar van LVN Administratieve Dienstverlening in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van bedrijfsadministraties en het tijdig doen van belastingzaken. 

 

Na besproken te hebben wat uw wensen zijn gaan wij graag aan de slag met uw administratie. Onze klanten kunnen gebruik maken van een online boekhoudsysteem. In dit systeeem is het mogelijk om inkoopfacturen door te sturen, het maken van de verkoopfacturen maar ook het maken van offertes. Er is een financieel dashboard aanwezig om te kijken wat de stand van de bank is, en wat is je omzet en resultaat over het boekjaar. 

 

Wij werken met een softwarepakket die in contact staat met de belastingdienst. Dit betekend dat de klant ons kan machtigen als intermediair. Alle belastingzaken kunnen wij via deze software indienen, maar ook ontvangen wij direct alle aanslagen van de betreffende ondernemer voordat deze via de post worden bezorgd. Door deze koppeling met de belastingdienst zijn wij altijd op de hoogte van de belastingzaken van de ondernemer. Ook het doorsturen van belastingbrieven is dan niet meer noodzakelijk.  

 

 

 

gallery/austin-distel-wtxcbwxk_ww-unsplash (1)